Va merge greu telefonul cu Android?

Dupa 7-8 luni de folosire intensa, instalat si dezinstalat multe aplicatii, telefonul meu a inceput sa mearga din ce in ce mai greu. Chiar a inceput sa imi iasa din aplicatii din senin, alarma de dimineata suna numai putin sau chiar deloc..

Rezolvarea este destul de simpla. Trebuie sa aveti instalat Kies pe un calculator, pentru telefoanele Samsung, pentru restul banuiesc ca exista o aplicatie similara de conectare a telefonului la PC. Prin Kies sau aplicatia corespunzatoare, faceti un back-up la telefon, dupa care din telefon trebuie dat “Factory data reset” . La mine (Android 4.1.2), aceasta optiune se gaseste  in “Settings” – “Back up and reset” – “Factory data reset”. Daca nu faceti back-up, este foarte posibil sa va pierdeti contactele, mesajele, conturile, pozele, videoclipuri.. adica tot de pe telefon.

Dupa ce faceti resetarea, faceti o restaurare a back-up-ului creat anterior si telefonul va merge mult mai rapid. Garantat!

Intreaga operatiune nu a durat mai mult de 15 minute (fara back-up la poze si videoclipuri), iar acum telefonul merge ca la inceput. Recomand!

P.S. Acelasi lucru poate fi facut si pentru tabletele cu Android.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Va merge greu telefonul cu Android?

  1. De fapt = 4, dar…..eu, acum, aici, vreau sa spun ca, frate, cand eu eram jmecher si androizii erau doar un vis pentru ca frate, din anul 2000 trebuia sa avem roboti pe strada care sa faca frate treaba in locul nostru…deci, frate, daca androizii merg greu, sa se grabeasca frate ca eu nu am rabdare sa ii astept…deci in 15 minute, frate ascul 3 manele, deci da….aja ca ma leji…frate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *