Monica Macovei e mai bună decât ei!

Monica Macovei candidat independent la Președenție, susținută doar de oameni simpli (voluntari), fără a avea în spate un partid politic corupt, luptă pentru apararea intereselor cetățeanului, fapt demonstrat în primul punct din programul ei: “Să nu ai alt stăpân decât cetățeanul”.

Este greu ca pentru un candidat independent să fie prezent la emisiuni politice, care se plătesc sau să pună bannere uriașe pe blocuri pentru o vizibilitate mai bună. Dar dacă iți dorești cu adevărat ca Monica Macovei să fie mai vizibilă în localitatea ta, uite cât de simplu poți ajuta și tu:

  1. Primul, si cel mai usor lucru, pe care poti să îl faci, este să-ți informezi prietenii, rudele, colegii și persoanele cu care intri în contact, despre faptul că Monica Macovei candidează și să le comunici realizarile ei: DNA, ANI, confiscarea extinsa a averilor, etc.
  2. Tipărirea fluturașul din link pe foaie A4, după care să îl pui în cutiile poștale ale vecinilor. Dureaza 5-10 minute.
  3. Imprimarea de afișe și lipirea lor, cu acordul proprietarului, pe mașini, vitrine sau în locuri special amenajate, cât mai vizibile pentru cetățeni.
  4. Poți da like la paginile https://www.facebook.com/MonicaMacoveiRO, https://www.facebook.com/MonicaMacoveiUE și follow pe twitter la @MonicaMacovei1.
  5. Redistribuirea (share) la publicările ei de pe facebook sau twitter, ca mesajele, să ajungă la cât mai multă lume.
  6. Daca stai la etajele 1-3, poti face sau improviza un banner de sustinere a votului pentru ea.
  7. Poți dona bani pentru campanie după instrucțiunile de aici.
  8. Și nu în ultimul rând, să redistribui acest material.

P.S. Daca mai aveti si alte sugestii, scrieti-mi si voi completa lista.

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *