Final de campanie “Haideti sa facem cateva suflete mai fericite v6.0”

Uite că încet, încet, facem o tradiție din această campanie și cu ajutorul dvs. reușim să facem în fiecare an, câteva suflete mai fericite de Crăciun. În acest an, am avut fix 50 de copii, cărora le-am fericit Craciunul, pe langă părinții acestora.

Anul acesta am avut cazuri variate, de la familii care au stat toată viața la lumina lumânarii, la părinți care își cresc singuri copii (doar mama sau doar tata), fiindcă partenerul a murit sau a plecat, la copii cu frați la centrul de plasament, fiindcă părinții nu își mai permit sa îi întrețină, la familii care cresc nepoții fiindcă fii, i-au abandonat sau au murit și multe astfel de cazuri.

Pe această cale, vreau sa mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, celor care au donat, dar și celor care au participat activ la cumpararea, împărțirea cadourilor și celor care l-au ajutat pe Moșul să le ducă copiilor.

În acest an, am fost la două familii care ne-au impresionat anul trecut, iar când am întrebat  mama dacă îl mai primește pe Moș Crăciun, după un “-Bineînțeles”, aceasta le-a zis copiilor din casă, să se pregătească, că vine Moșul și în acest an, iar aceștia au început să țipe și să sară pe pat de bucurie. Noi îi auzeam de afară și ne-au fericit și pe noi.

Pozele le puteti vizualiza la linkul:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.394995173927443.92887.198020560291573&type=1

 

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “Final de campanie “Haideti sa facem cateva suflete mai fericite v6.0”

  1. Ai si tu dreptate. Voiam sa zic despre cate un parinte care isi creste singur copii, dar erau mai multi parinti in situatia data..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *