Campania de Paste 2013

În seara asta am fost la familia pe care am zis ca o ajutăm de Paște și a fost o experință pe care nu o voi uita.

Printre toate donațiile am dus și un pat nou nouț pe care l-am și montat, după ce am scos afară canapeaua veche. Singur îi era cam greu să monteze patul de unul singur, așa că l-am ajutat cu mare plăcere. Noi îl întrebam cum vrea sa îl punem, pe lung sau pe lat lângă perete, dar el nu își găsea cuvintele, nu îi venea să creadă ca a primit un pat nou nouț și își facea probleme ca nu intra în casă, că patul era “puțin” mai mare decât o canapea.

Stând de vorbă cu el, am aflat ca el este electrician și mai face instalații electrice la lumea de prin sat. Din păcate ne-a mărturisit că nici nu prea are cu cine vorbi. Ar vrea să mai vorbească cu cineva, dar nu prea are cu cine. Majoritatea vecinilor sunt bețivi, iar restul nu il bagă în seamă din cauza situației :( . La un moment dat o ducea bine, dar soarta a fost ca el să ajungă în această situație. Era puțin cam demoralizat și i-am promis că încercăm să îi găsim ceva de muncă, dar trebuie să aibă credință și să nu își piardă speranța.

Are probleme grave cu șobolanii și va trebui sa găsim o soluție la aceasta problemă. Cine stie cum e mai bine, să mă contacteze și să vedem ce soluție găsim. Cu otravă nu prea ar da, fiindcă sunt copii mici și riscul e mare. Ori cu capcane, ori cu aparat cu ultrasunete, nu știu ce este mai eficient.

Lavinia a stat cu fetița să își facă temele la masa cea nouă primită, dar în schimb a trebuit să promită că îi aduce niște clămițe. Doar e fată, nu?

Voi actualiza lucrurile pe care le-am strâns și voi completa cu ce mai avem nevoie în fisierul https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtM__XVL6IyndFJGR1d2aXREU3VEb0lDZDRpQ3lyZ3c&usp=sharing

Pozele se gasesc la linkul https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443810412379252.1073741827.198020560291573

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *